Melhus Bakeri

Et bakeriutsalg med gode håndverksprodukter.

Vi har stort utvalg i både brødtyper, kaffebrød og kaker. Av spesialiteter kan vi nevne god gammeldags thekake og våre gode lukkede valnøttkaker.

Her kan du sitte å nyte en god kopp kaffe og kakestykke, eller kjøpe deg lunch fra vårt utvalg av påsmurt. Er du i farta og har knapt med tid, har vi alltid en fersk baguette til deg, eller vi kan smøre etter ditt ønske.

Vi har også et godt utvalg i espressobaserte kaffedrikker. Disse kan nytes på stedet, eller som take-away.

Skal dere ha et møte, eller ønsker lunch på jobben, ring oss så ordner vi resten. Vi smører både rundstykker, baguetter og snitter. Alt etter deres ønske.

Vi har alltid et stort utvalg av kaker i vår disk. Ønsker du å spesialbestille en kake, for eksempel større størrelse eller med tekst, er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg. Du kan også bestille kake på nettet ved å gå inn på vår hjemmeside, eller pr telefon. På vår hjemmeside finner du også et bildegalleri med bilder av kakene.

Når det nærmer seg jul har vi også et stort utvalg av god gammeldags julebakst. Alle våre julekaker bakes med ekte meierismør, derav den gode smaken. Fattigmann, Goro, Berlinerkranser, tårnkaker,pepperkaker og pepperkakedeig er noe av våre spesialiteter til jul. For ikke å glemme våre ettertraktede sirups - og vørterkaker. Samt ferske smultringer hver dag hele året igjennom.