Vil du eie og drive Sunkost på Melhustorget?

Hos Sunkost er helse og sunnhet i fokus. Med et stort utvalg av kvalitetsprodukter og dyktige medarbeidere er de Norges eldste og ledende helsekostkjede. Sunkost har over 100 butikker fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Som bransjeleder setter Sunkost standarden og tar sitt ansvar som rollemodell på alvor. Derfor er de opptatt av bærekraft. Sunkost bruker sin påvirkningskraft for å inspirere både konkurrenter og samarbeidspartnere, til å være engasjert og dedikert til oppgaven – å bidra til en sunnere verden.

Sunkost har i over 30 år satt sunnhet og helse i fokus, og nå kan du bidra til en sunnere livsstil for folk flest!

Sunkost opplever sterk vekst i et marked der flere og flere er opptatt av sunnhet og ser verdien av god helse. Vi søker en engasjert franchisetaker til den nye Sunkost-butikken som skal åpne på Melhustorget våren 2024. Er du opptatt av helse og sunn livsstil, interessert i mennesker, og et ønske om å yte god service? Da kan rollen som franchisetaker i Sunkost være muligheten du har ventet på!

Du vil bli aktiv i den daglige driften og ha ansvar for personalet, salg og butikkens resultater. Som den dyktige lederen du er sørger du for å motivere og utvikle dine kollegaer i hverdagen, og skape entusiasme og engasjement i butikken. Du forhandler veldokumenterte produkter innen kategorier som kosttilskudd, naturlig hudpleie, trening, mat og drikke. Butikken vil bli godt synlig og den eneste helsekostbutikken i Melhus.

Vi ser etter deg som: 

  • er en trygg og inspirerende leder som bygger gode team
  • har erfaring fra butikkdrift og brenner for salg og service
  • er genuint opptatt av helse, livsstil og sunnhet
  • er resultatorientert og god til å gjennomføre
  • har mulighet til å gå inn med noe egenkapital og/eller lån i eget selskap

Sunkost tilbyr

I Sunkost får du tilgang til et gjennomprøvd konsept, et kjent merkenavn og kvalitetsprodukter. Du får gode innkjøpsbetingelser gjennom egen grossist, felles markedsføring og moderne butikkdatasystem. Kundene skal oppleve en inspirerende og sømløs handel både på nett og i butikk, og kunden velger selv hvordan det skal handles – om det er «klikk og hent» vil salget tilfalle butikken. Sunkost har etablert bransjens beste opplæringsprogram, og setter sin ære i at de som jobber i Sunkost skal være best både på kunnskap og i å yte fantastisk service. Her driver du ditt eget firma i trygge rammer, og får råd når det gjelder både etablering, finansiering og drift.

Som franchisetaker vil du bidra til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre – for mange!
 

Melhustorget

Melhustorget Kjøpesenter ligger sentralt i Melhus sentrum, og de fleste butikkene åpner våren 2024. «Nye» Melhustorget vil få ca. 15.000 m2 handelsareal med matopplevelser, butikker og sosiale møteplasser! Melhustorget blir et utvidet og moderne senter, et naturlig samlingspunkt som gjør hverdagen enkel og hyggelig. Her vil man finne både store kjedebutikker og mindre, lokale forhandlere. Trondheim er kun 15 minutter unna med bil.

Vil du vite mer? 

  • Ta kontakt med Guro Karlstad (mobil: 988 62 051) eller Frode Finsrud (mobil: 901 77 103) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål. 
  • Du kan også sende en e-post med din kontaktinformasjon til guro.karlstad@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.

Ønsker du å søke?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

SØK PÅ STILLINGEN HER