Uke 47

Tirsdag 23 november blir det opprigg av tårnkran. I den forbindelse vil gjennomkjøring forbi REMA 1000 bli stengt. Da vil også gangcontainere plasseres framfor REMA 1000. Parkeringsplassen som nå har åpnet hver ettermiddag foran REMA 1000 vil nå ikke lengre bli det. Dette gjelder fra mandag 22 november. Parkeringsplass for REMA 1000 vil være fullt operativ og ferdig asfaltert på gamle Jan Kåres tomt fra tirsdag ettermiddag, 23 november.

Utkjøring av masser vil fortsette en tid framover og det vil opprettes en inn og utkjøring i Melhusvegen ca rett på andre siden av gata til Høvdingen. I den forbindelse vil også fortau langs byggeplass i Melhusvegen stenges. Fortau må benyttes langs Høvdingen.

Det vil bli mer aktivitet med betongarbeider og grunnarbeider i ukene framover.

Om noen lurer på noe er det bare å ta turen innom vårt anleggskontor mellom 3T og Høvdingen.