Påske og vegen videre

Straks går de aller fleste på byggeplassen ut i påskeferie. Vi kommer til å ha noen få på byggeplass de tre arbeidsdagene i påskeferien. Vi hadde en hyggelig påskeavslutning i dag med grilling i Melhusvegen.

Burger og pølse til lunsj

Mobilkrana skal nå før påske flyttes til innkjøringen vår ved Rema. Vi skulle jo asfaltere Melhusvegen i dag, dessverre klarte ikke asfaltverket å få opp temperaturen slik at de fikk produsert asfalt. Det blir derfor asfaltert i Melhusvegen og Per Bortens veg over påske.

Prefabmontasjen vil være ferdig i løpet av mai og vi skal videre oppover i boligene plasstøpe. I praksis betyr dette for dere mindre mobilkran som står plassert rund om bygget. Disse dekkene blir spennarmerte. Det betyr at vi setter på en ytre trykkraft på konstruksjonen slik at den tåler mer nedbøyning, moment og skjærkrefter. Vi skal også starte opp med graving på parkeringsplassen utenfor Melhustorget 2 mai. Da blir denne parkeringsplassen borte helt til vi ferdigstiller prosjektet i 2024 og parkeringsplassen blir da i kjelleretasjen.

I uke 18 skal vi montere en til tårnkran. Denne blir stående i hjørnet av tomta vår ved Melhuset og Melhustorget. Den skal monteres fra dagens parkeringsplass.

Hilsen Melhusbloggen