Sommerferie 2022

Hei folkens, her er en liten status fra byggeprosjektet før sommerferien slår inn. Til orientering vil byggeplassen være stengt i uke 28-30. Vi starter opp igjen i uke 31 med følgende aktiviteter som vi berøre omgivelsene noe: Uke 31: Mandag starter vi med å flytte ut gjerder som vist på riggplan. Deretter starter vi utgraving av kabelgrøft. Tirsdag fortsetter vi utgraving og avdekking av kabler. Onsdag siste del av utgraving og starter med utlegging kabler. Torsdag utlegging kabler. Uke 32: Denne uke går med til omkobling av kabler og fylling av grøft. Uke 33: Mandag stenges Lenaveien utenfor trafo/nedkjøringsrampe (nedkjøringsrampe så holdes ett felt åpent, med utkjøring sørover). Resten av uka går med til spunting. Asfaltering vil skje uken etter. Tømmer og betongarbeid fortsetter som planlagt etter sommerferien. Ønsker alle en god sommerferie 🙂 Mvh HENT AS