Status uke 34 – Melhustorget

Da er vi tilbake etter en velfortjent sommerferie, og holder på med arbeid videre oppover i etasjene i bygg A. Betonggjengen støper siste dekke på dette bygget (dekket over femte etasje) denne uken, og vil deretter forflytte seg videre til bygg B. Bygg A og B utgjør byggetrinn 1.1.

Tømmer er godt i gang med å sette opp bindingsverk i bygg A, samt holder på med innsetting av vinduer og skyvedører tilknyttet leilighetene. Tekniske fag og stålarbeider følger på etter hvert som tømmer beveger seg oppover i etasjene. Utover høsten vil dere også se at kledningen på bygg A, og deretter bygg B, kommer på.

Det er planlagt asfaltering av Lenavegen torsdag denne uken, og dermed vil denne åpnes igjen for ferdsel senest tidlig i neste uke. Kran 1 tas ned i månedsskille september/oktober, og prefab-montørene kommer tilbake og legger de siste hulldekkene som mangler ved kranen.

Nede i byggetrinn 1.2 pågår det arbeid med armering og støping av banketter, fundamenter og sjaktvegger. Etter hvert vil betongen komme seg opp fra grunnen, og to nye råbygg, som utgjør bygg C og D, vil bli synlige.

Det er mange nye fag som står for tur utover høsten, og det vil foregå mye varierte aktiviteter på én og samme tid over hele byggeplassen. Det blir gøy! Legger ved et bilde som viser bygg A, B, C og D.

Vi snakkes – hilsen Melhusbloggen!